Tenders
Services
more  
Works in Progress
Welcome to Corporation of The City of Panjim
a) Citizens Charter.
b) List of registered Architects/Engineers in CCP.
c) Birth / Death Stats
d) Videos
e) Vision Panjim


CITIZEN'S CHARTER


PREFACE

The Panjim Municipal Council the oldest such Institution in city, has been elevated to a Corporation and the first of its kind in the State to cater to the needs of the Capital City of Panjim ad is now known as "THE CORPORATION OF THE CITY OF PANAJI".

In order to make our Citizens well conversant of their rights and general procedure of working of the Corporation, this informative book has been prepared, with a hope and trust the same will go a long way to help the needy citizens of the City and the State's Populce at large, to solve their problems.

Commissioner.

Panjim-Goa.

CORPORATION OF THE CITY OF PANAJI, PANAJI-GOA.

Municipalities became constitutional bodies after the 74th amendments in the constitution of India. These institutes are dealing with day to day work of citizens. From the birth till death a citizen requires assistance of this institution.

The Following information will enlighten the citizen as to how one has to approach the office of the Municipality in order to get the work done.

The Corporation deals with the following important official procedures pertaining to the public. How to deal with each work is given in detail in a separate section.

A- Construction Licence
B- Occupancy Certificate
C- NOC for Water/Electric connection/Sewerage connection
D- House/Property Tax transfer
E- Income Certificate
F- Trade Licence
G- Advertisement Permission
H- Taxes
       a- House Tax
I- Certificate of Birth/Death
J- Information under right of information
K- Permission to use Municipal premises/Garden/Public places/Hearse van
L- Public Grievances
M- Approach to Superiors

A-CONSTRUCTION LICENCE

a. NEW BUILDING

1. I want permission for construction of a new building, What are the formalities, I am required to do?
Ans: You are required to make an application addressed to the Chief Officer of the council describing details of the property along with following documents:-

  1. Ownership documents of the property i.e. sale deed or gift deed or partnership deed along with form B in which your name is recorded as an occupant.
  2. Conversion Sanad of the area issued by the Dy. Collector of the Sub-Division.
  3. Plan of the building in triplicate along with site plan.
  4. Schedule II showing details of area & its utilization. (Annexure I)
  5. Questionnaire (Annexure II)
  6. Plan approved by the V.P.D.A.


2. After making the above application how much time is required to obtain permission?
Ans: After receiving the above application, the file will be scrutinized by th requirement, you will be issue a letter for site inspection within 7 days. After the site inspection, the licence fees will be worked out and same will be informed to you by demand letter. On payment of the fees licence and one set of approved plans will be issued within 5 days from the date of payment. In case your proposed building is under the following category N.O.C from the Director of Fire Services is also required.


  1. Building over 15.4 meters in height;
  2. Factories and establishment,where electric motors capacity exceeds 5 H.P. and above:
  3. Shipyards and work-shops;
  4. Tank farm of petroleum products/POL dispensing outlets;
  5. Flammable gas godown/LPG gas godowns;
  6. Godowns and Warehouse;
  7. Public places like exhibition halls, entertainment places, dancing halls, theatres, assembly halls,sea port, airport railway station, bus station, stadium, etc;
  8. Educational and institutional places;
  9. Hotels, restaurants and bakeries;
  10. Storage places of flammable and hazardous goods
    Once you deposit the fees within 3 (three) days you will get construction licence
3. Whether there is any time limit prescribed?
Ans: Maximum 60 days time limit has been fixed if all the documents are in order.
4. How much time this permission is valid?
Ans: Initially this permission is valid for one year, however the same can be renewed further on justification of delay for a similar period on payment of prescribed fees.

5. What do I have to do for renewal of my construction licence?
Ans: You are required to file a simple application explaining the facts and circumstances in which you could not complete the proposed building along with original construction licence before expiry of prescribed limit.

6. How much time will it take to get renewal of the licence?
Ans: After filing the application you will get a reply of your renewal within 3 (three) days.
7. Whether there are any renewal charges?
Ans: Yes, you are required to pay the fees as prescribed for renewal by the Corporation from time to time. Normally for renewal within the validity period of original licence 25% of the original licence fee and 50% of the licence in case of the expiry validity of original licence.
b. RE-CONSTRUCTION OF BUILDING
All the formalities as mentioned in para (1) above except that you are not required to produce conversion sanad and ownership documents, instead you are required to produce house tax receipt.
c. PERMISSION FOR MINOR - REPAIRS
8. I want to do minor repair to my house-Like-Plastering, flooring etc. whether I am required to take permission?
Ans: You are required to take permission to do minor repair to your house.

9. What are the formalities I am required to follow?
Ans: You are required to file a simple application along with paid house tax receipt and describing the details of repair along with the photographs of the existing building. From available with the Tech Section of the Corporation.

10. How much time is required to get the above permission?
Ans: After receiving your application the Municipal Engineer will inspect the premises within three days and if he is satisfied that the minor repair as mentioned is required to be done permission will be given within 7 days

11. If my son/daughter wants to obtain a loan for the repair work whether the permission can be issued in his/her name?
Ans: Yes, the same can be given provided he shall attach the N.O.C by way of affidavit from the owner of the house authorizing him for the said repairs and he does not have any objections. The son/daughter shall also give undertaking to the Council that on the basis of the said permission he/she will not claim ownership rights on the said property.

12. Incase I could not get construction licence in the prescribed time, whether I can assume that the licence is deemed to be granted?
Ans: Yes, It will he presumed that permission is deemed to be granted subject to all the relevant documents and plans being in order.

B-Occupancy Certificate

13. After construction of my house I want to obtain occupancy certificate what I have to do?
Ans: You have to apply to the Chief Officer of the Council in a simple application, along with a N.O.C. from the Health Officer,and completion certificate of P.P.D.A.


14. How much time is required to obtain the occupancy certificate?
Ans: On receiving your application the Municipal Engineer will inspect the premises and if the premises is complete in all respects as per the approved building plan, the Commissioner after receiving the report of City Engineer will direct you to deposit following fees. After depositing the fees you will get the occupancy certificate within 7 days provided prescribed house tax details forms are duly filled and returned to concerned clerk who will detailed check the area released for occupation nd allotted to purchases or retained with the developer and also site inspection shall be carried out for allotting the house numbers for the units.


* Occupancy fees
* House tax
*Infrastructure tax
    (In case the area of Building is more than 100 sq .mt.)


15. Whether there is a time prescribed to issue occupancy certificate?
Ans: Yes -30 days


16. In case I have made some changes in the plans during the construction whether I can get occupancy certificate?
Ans: In case of change of plan of building, you are required to submit revised plan. In case the revised plan is found fit technically you will get occupancy certificate.


17. If I could not get occupancy certificate within the prescribed time whether the occupancy is deemed to be granted?
Ans: Yes. But you have to deposit all the necessary charges/fees.


HOUSE TAX ASSESSMENT
1. What are the basis of calculation?
Ans: The house tax is calculated in the following manner.

The City of Panjim which is also Capital of Goa is a 'A' Grade Municipal Council, comparatively small to the Corporation highlighted in the guide lines. The Relaxation specially Property Tax is new to the Council and it has for time in the year 1976.

Corporation of the City of Panaji follows simple criteria to derive the rateable value of the buildings as no tax is levied on land. The method which the, building or individual units are assessed based on value, the rate of which is derived as worked out for State of Goa by local P.W.D. Once the value of unit/bldg is worked, the rateable value is derived based on permissible percentage (7.5%) under Building Lease & Eviction Central Act in force in State of Goa, then statutory deduction @ 10 % is provided and Property Tax is levied @ 8% of the rateable value which is uniform for all similar constructions.

Example
Area of the building say 100 sq.mts
cost of Construction as notified by

local PWD at present rate is Rs. 4200/- per sq. mts. 100.00
of built up area for non-commercial consts.                        4200.00
Assessed value                                                             42000.00
Fair rateable value @ 7.5 %                                            31500.00
Less 10% statutory deduction                                           3150.00
                                                                                 28350.00
Tax @ 8%                                                                    2,268.00

This property tax of Rs. 2,268a/- will be for normal residential unit of 00.00sqmts. If the building unit is used for commercial purpose the tax multiplied as per location and for this purpose the city is divided into zones more or less on the line of Patna Municipal corporation, but the factor followed for zoning is as decided by Panjim Planning and Development Authority (PPDA).

PPDA has divided the city into various zones as per their importance in over all development and these factor are considered for purpose of assessment of tax in their localities. PPDA has classified the city in following zones.

I Settlement Zones

FAR 100% SI
  80% S2
  60% S3
  505 s4
     
II Commercial
FAR 250 C-1-A
  200 C-1
  100 C-2 &
    C-3

II Industrial
IV Institutional
V Recreational
VI Agriculture & Natural Resources

By taking into consideration the zoning classification the property tax is multiplied in relation to tax of residential units as follows:


Zone I Residential   Settlement
FAR 100SI   3 times of normal value
  80 S2   2 times of normal value
  60 S3   2 times of normal value
  50 S4   1 times of normal value
       
Zone II       Commercial
FAR 250 C-1-A 6 times of normal value
  200 C-1 5 times of normal value
  100 C-2 3 times of normal value
       
Zone III Industrial Not applicable at Present
Zone IV Institutional Not Applicable at Present
Zone V Parks & Playground Recreation Exempted
Zone VI Agriculture & Natural Resources Not applicable at present

Example
Rate per sq.mts of R.C.C construction 4200/-
Area 100 m2
Value derived 4,20000/-
FAR as permitted under Rent Control Act- 7.5%
Multiple - 5 times if the unit located in Zone C-1 5/-
  31,500/-
Less 10% statutory deduction as allowed  
under Property tax rules 15750/-
  141750/-
Property tax @ 8% 340/-


When the units are actually rented to tenants the tax collected are 8% of the rent received.

The properties belonging to Government and Freedom fighters, Religious Institutions are exempted form the tax.

Open land are yet to be taxed by the council, the point raised under Guidelines appears quite relevant and effective, specially if low rate say 50% of capital value is adopted.

The method here above described and adopted by corporation of the City of Panaji are uniformally applied in all similar cases and practically it is not disputed.

There are no cases pending in the court for abnormal taxation and collection is about 70%.

C-N.O.C. FOR WATER & ELECTRIC/SEWERAGE CONNECTION

18. I want the N.O.C for water/Electric/Sewerage connection what do I have to do?
Ans: You are required to apply in the prescribed form (See Annexure III) along with a copy of house tax receipt. The Commissioner after verifying the record will issue the N.O.C. within 2 days.

D-MUTATION/TRANSFER OF HOUSE/PROPERTY TAX

19. I acquired a right in some property and want to include name in the house tax register what do I have to do?
Ans: You are required to make an application along with the copy of documents by which rights are acquired .The Chief Officer after issuing notice to the interested party and having examined all the documents will dispose off the application.

20. How many days are required to complete the above formalities ?
Ans: Minimum 30 days.

E-INCOME CERTIFICATE
21. I want a certificate of income what have I to do?
Ans: You have to apply in the prescribed application form (see Annexure V) along with an affidavit, copy of ration card and proof of income if any (In the case of salaried employees a salary certificate, and in case of tax payees tax returns ) The Commissioner after conducting the local inquiry will issue the certificate within 7 days.

F-TRADE LICENCE

22. I want to start come trade to obtain licence what have I to do?
Ans: You have to apply in prescribed form (Annexure VI) along with the following documents.

1. N.O.C. of the owner of the property/ lease agreement
   (In case the applicant is other than the owner)

2.
Certificate of Health Officer in case trade is connected with food articles.

3.  
N.O.C from Fire and Emergency Services wherever applicable.

On receiving your application the field staff of the Corporation inspect the premises and submit the report of feasibility of trade. Thereafter your application will be decided by the Commissioner within 15 days.

22 (a). What have I to do to renewal of my trade license?
Ans: You are requested to produce original trade license along with last payment receipt/advertisement receipt /rent receipt in case of Municipal Premises/house tax receipt etc. Thereafter payment will be accepted, receipt issued and license will be returned duly renewed after 4 days.


G-ADVERTISEMENT PERMISSION

23. I want to put up my Board/Hoarding for advertisement of my business what have I to do?
Ans: You have to apply in prescribed form (Annexure VI) along with N.O.C. of the owner of the land (incase applicant is other than the owner) The Chief Officer on receiving your application call for the report of the field staff as well as traffic police (income of Hoarding) After receipt of the above report within 7 days application will be disposed off. The corporation, however, will not entertain such requests along Highways and Bus Stands and No hoarding zone declared by Government.


24. What are the rates to be charged for advertisement?
Ans: Rates are charged as per Annexure VIII.

H-House Tax


25. You are required to pay tax at the cash counter of Corporation provided corporation has issued the house tax bills?
Ans: Incase the premises is not assessed for house tax you should apply to the Corporation along with documents such as registration, Sale deed, Occupancy certificate,construction licence etc. The premises will be inspected by the Municipal staff and the same will be assessed for tax within 30 days. In respect of illegal premises the matter will be decided as per instruction issued by Government from time to time.

2. I want to pay tax of my house/establishment/advertisement what have I to do?
Ans: You are required to contact the Taxation Section Clerk who after verifying the tax register will collect the tax from you on the same day.


I-CERTIFICATE OF BIRTH/DEATH

27. I want to register, the birth of my child what have I to do?
Ans: You have to apply in the prescribed form (see Annexure IX) along with proof of Birth and certificate will be issued after 1 days from the date of birth.
  1. In case application is made within 30 days ,only certificate of Hospital Doctor is sufficient
  2. In case you have applied after a month but within a year you have to obtain a permission from the Add. Dist. Registrar i.e. B.D.O.
  3. In case you have applied after one year you have to obtain an order from the Executive Magistrate and copy of the said order is required to be attached with the prescribed application form.
28. I want to register death of my relatives what have I to do?
Ans: You have to apply in prescribed form (Annexure IX) along with the proof of death form No. 4 and 4A respectively (As regards the time of submission of application, the same condition and at a), b), c) of this previous par will apply).


29. I want to obtain a certificate of death/birth what have I to do?
Ans: You have to furnish details of the concerned i.e. dated of Birth/Death and the name of the person concerned and the certificate will be issued on the same day on payment of Rs. 10/- per certificate.


30. I fail to notify to the registrar within the prescribed time for registration of birth/death. In order to obtain permission from the Add. Dist. Registrar(B.D.O) or Executive Magistrate, I want a certificate that birth/death is not yet registered how can I get such a certificate?
Ans: You have to apply on simple application with details of Birth/Death. The officer after going through the record will issue such non availability certificate within 7 days.


31. What is the fee charged for the registration of Birth/Death & for issue of the certificate?
Ans: The following fees prescribed

  1. For registration of Birth/Death within a month after 21 days for Birth & after 14 days for Death
  2. For registration of Birth/Death after a month but within a year
  3. For registration of Birth/Death after one year
  4. Issue of Non availability Birth & Death certificate
  5. Issue of certificate of Birth/Death
  6. Searching Charges


Rs. 10/-

Rs. 10/-

Rs. 10/- + 10/-
Rs. 10/-
Rs. 10/- each)
Nil


J-INFORMATION UNDER RIGHT OF INFORMATION

1. I want some information under the Right of information Act. What have I to do?
Ans: You have to make an application to the Chief Officer of the Council who is the competent authority under the Act, with the detail of information which you want. The Chief Officer after examining the application will decide whether the information can be given. If he admits your application you have to deposit processing fee Rs. 100/- & Rs. 2/- per page of information.

2. Whether there is any time limit fixed to dispose of my application?
Ans: Yes 30 days

K-PERMISSION TO USE MUNICIPAL PREMISES/GARDEN/PUBLIC PLACES/HEARSE VAN
1. I want to occupy municipal land/hall/hearse van which is normally allotted to the public for their private function what have I to do?
Ans: You have to make a simple application for land/hall/hearse van giving the details of period for which you require. If the place/van is not already booked permission will be granted after depositing the necessary fees. Request for the Hearse van be made in the form at Annexure X
L-PUBLIC GRIEVANCES

GARBAGE

36. If the Corporation fails to lift the garbage of a particular residence?
Ans: You have to make a phone call to the SWARM section of the Corporation of the City of Panaji and the matter will be attended to immediately. Phone Nos. 4550, 223339.

- Mobile Nos:
- Sachin Ambe Mun.Eng. Gr.II - 9011000334
- Shri. Nilkant Phadte – Mun. Inspector - 9011000340
- Shri. Sunil Das - LDC 9011026202
- Miss. Anita Talwar - Supervisor - 9011000316

DEAD ANIMALS

37. A dead animal dog/cow is lying on the road no one has come to remove the same, what I have to do?
Ans:Complain/Orally or make a phone call to the Corporation Officer and , same will be removed immediately.


BUILDING

38. A building adjoining to the road of my house is in dilapidated condition, which is likely to fall any time causing loss of life, the owner of building is not taking any care. What can I do i such situations?
Ans: You can make an application to the Commissioner who after examining the building/site with the technical staff will issue the necessary orders.


LIST OF REGISTERED ENGINEERS/ARCHIETECTS IN CCP

 
NAME
 

    1) Kum. Priya. R. Bhandari

    2) Kum. Ana Karina De Loyola Futardo

    3) Shri. Abhijeet. B. Kerkar

    4) Shri. Raghuvir. k. Salkar

    5) Shri. Dushyant. Prabhakar. Kamat

    6) Shri. Naresh. R. Manekar

    7) Mr. Ashley. Joseph. Fernandes

    8) Shri. Arvind. Dilip. do. Rego

    9) Shri. Alinto. Dionisio. Coelho

    10) Miss. Ana. Soraya. Furtado. Cabral

    11) Smt. Dhanyata. Sanjay. Harmalkar

    12) Shri. Devendra. Vinayak. Velingkar

    13) Shri. Colaco. Jackson. Elwin

    14) Kum. Elsa. Fernandes

    15) Shri. Rebeiro. Arminio. Santana

    16) Shri. Falcao. Sebestiao. Savio

    17) Shri. Mahambrey. Gomakant. J

    18) Ms.   Rajini. Robinson

    19) Shri. Kantak. Amitprasad. Ganesh

    20) Shri. Sinai. Juwarkar. Neelesh. Umakant

    21) Shri. Dayanand. Vaman. Naik

    22) Shri. Bagi. Nutan

    23) Shri. Rajesh. Kakodkar

    24) Shri. Naik. Siddharth. Dayanand

    25) Shri. Phadte. Jayesh. Shivkant

    26) Shri. Sadhale. Abhijeet. Kamlakar

    27) Shri. Rohit. S. Hede

    28) Kum. Sarah. Preethi. Jaiprakash

    29) Shri. Abdur. Raouf

    30) Shri. Yogesh. Pratap. Kerkar

    31) Shri. Madan. K. Desai

    32) Shri. Pereira. Savio. Cardido. Francisco

    33) Shri. Sardesai. Balwant. Alias. Siddhadatta

    34) Shri. Gaokar. Prashant. Dnyaneshwar

    35) Shri. Sawant. Sandeep. Janardhan

    36) Kum. Mendeswendy. Anthony

    37) Shri. Shetye. Rupesh. Namdev

    38) Fernandes. Sophia. Teresa

    39) Shri. Pandurang. Shripad. Manerkar

    40) Shri. Nagraj. Rohidas. Adpaicar

    41) Eli. Eufemiano. Furtado

    42) Leena. Gurudas. Malik

    43) Pascoal. Barbosa. Waronla

    44) Miss. Maithali. Kartixal. Darkar

    45)Shri. Edgar. Afonso

    46) Miss. Sandips. N. Gaunekar

    47) Antonio. Bosco. Dias

    48) Sandesh. Kashinath. Prabhu. Chodnekar

    49) Ms. Tanuja. Damodar. Govekar

    50) Shri. Jeetendra. Devdas. Devari

    51) Shri. Mohandas. H. Kamat. Kundaikar

    52) Shri. Leonard .S. Rodregues

    53) Shri. Sachin. G. Dukle

    54) Shri. Chandrashekhar. M. G

    55) Hiralal. Madhav. Kamat

    56) Deepak. S. Gad

    57) Yogesh. Vasudev. Bhobe

    58) Suvrat. Subhashchandra. Bhobe

    59) Rajesh. Alias. Gaurish. Jaikrishna. Kenkre

    60) Rahul. Ramesh. Lotlikar

    61) Shri. Agnelo. D’Cunha

    62) Shri. Rajesh. M. Raikar

    63) Desai. Chetna. Vishwasrao

    64) Shri. Shripad. Shantappa. Khemalpure

    65) D’Souza. Anita. Siuran

    66) Ashwini. Shetty

    67) Manohar. V. S. Borkar

    68) Shri. Jose. F. PLourenco

    69) Shri. Girish. K

    70) Shri. Shailesh. Manohar. Borkar

    71) Shri. Ashish. Gangadhar. Usgaonkar

    72) Shri. Madhav. Narendra. Kamat

    73) Shri. Pareen. Keshar. Naik

    74) Gaurish. Gurudas. Dalvi

    75) Megal. Isheet. Fernandes

    76) Shri. Sayinath. Gaonkar

    77) Velho. Rolland. Aleantra. Savio

    78) Rahul. Ganesh. Nagvekar

    79) Vishwas. Nandev. Kerkar

    80) Shri. Milind. Palyekar

    81) Fernandes. Darryl. Joseph

    82) Shri. Rameshkumar. Ramchandra. Phadte

    83) Madkaikar. Sameer. Subhash

    84) Deepa. Vilas. Bhangui

    85) Prince. M. Naik

    86) Gurunath. Vasudeo. Khanolkar

    87) Smt. Saloni. Amit. Zarapkar

    88) Shri. Sitaram. Shiva. Gawas

    89) Shri. Sudhakar. Janardhan. Zarapkar

    90) Mr. Pradeep. R. Bhandari

    91) Maria. Lindia. Seema. Rodriguise

    92) Shri. Dean. D’Couz

    93) Shri. Sawant. Uday. Anant

    94) Manisha. Ramdas. Lotlikar

    95) Monteiro. Trovine

    96) Atish. Laxaman. Naik. Desai

    97) Sawant. Poonam. Surendra

    98) Shri. Navin. S. Arsekar

    99) Shri. Aunilio. Joaquim. Rodrigues

    100) Shri. Jeronino. Luis. Diogo. Xavier. Do. Rosario. E. Souza

    101) Rupa. Prabhakar. Salgaonkar

    102) Seema. Maniam

    103) Sumidha. Prakash. Arlekar

    104) Pereira. Ashvini. Armando

    105) Abhay. V. Kunkolienkar

    106) Shri. Pankaj. Bharat. Narvekar

    107) Shri. Saiprasad. B. Naik

    108) Shri. Vivekanand. Lopes. Da. Graca. Pinto

    109) Kum. Mary. Elaine. D. Saldhana

    110) Shri. Yadavendra. D. Naik

    111) Shri. Sadeen. Pai. Raikar

    112) Hemlata. Pai. Raikar

    113) Shri. Nitin. Prabhakar. Arolkar

    114) Shri. Kevin. Mascarenhas

    115) Usha. G. Keni

    116) Snehalata. V. Naik

    117) Shruti. Dattatraya. Bhende

    118) Madhumita. Ashok. Phal. Dessai

    119) Kundan. Vyanktesh. Prabhu

    120) Shri. Umesh. Madhukar. Joshi

    121) Shri. Aresh. N. Naik

    122) Shri. Yigesh. Apa. Teli

    123) Shri. Amit. M. Sukhtankar

    124) Shri. Manguexa. Sadananda. Suctancar

    125) Shri. Manoj. Dattaram. Naik

    126) Sunita. Krishna. Dalvi

    127) Amay. Nagesh. Cascar

    128) Shri. Uday. A. Sawant

    129) Shri. Kamlakar. Dattatraya. Sadhale

    130) Shri. Xavier. Socorro. Gonsalves

    131) Shri. Bhupesh. Sagun. Wadji

    132) Shri. Manjunath. K.T

    133) Shri. Jayesh. Mohan. Dharwalkar

    134) Shri. Vishnu. D. Amonkar

    135) Sweta. Ramesh. Kamat

    136) Shri. Nikhil. Prabhakar. Pai. Anglo

    137) Shraddha. Upendra. Laad

    138) Shri. Kanchan. Pramod. Desai

    139) Kamlakar. Narahari. Hadkar

    140) Dattaraj. Janardhan. Thaly

    141) Shri. Alfred. M. Cotta

    142) Shri. Ashley. Mascarenhas

    143) Shri. Bryan. Da. Silva

    144) Shri. Nicholas. Bryan. Joseph. Soares

    145) Orty. Fiona. Mendonsa

    146) Shri. Jose. S.A. Pedro. Monteiro

    147) Shri. Anna. Janagonda. Patil

    148) Shri. Ramesh. Laximona. Naik. Mandrekar

    149) Shri. Ramesh. Laxman. Kanat

    150) Shri. Prakash. Laxman. Kamat

    151) Mr. Pranai. Prabhakar. Walke. Chodankar

    152) Shri. Yugandaraj. V. Redkar

    153) Shri. Prakash. Laxman. Kamat

    154) Shri. Paresh. Sadanand. Padgaonkar

    155) Shri. Vibhavari. Ashok. Shorodkar

    156) Shri. Edgar. D. Afonso

    157) Shri. Umesh. R. Prabhu. Gaonkar

    158) Shri. Bascara. Vitola. Sinai. Vaglo. Alroy. Bhaskar. Wagle

    159) Shri. Alvaro. Roy. Costa. Fernandes

    160) Miss. Deepti. Sarvottam. Kamat

    161) Shri. Vinay. Laxman. Kamat

    162) Jyothi. R. Krishna

    163) Shri. Ravindra. Laxman. Palyekar

    164) Shri. Shailesh. P. Kenkare

    165) Lt. Coi. A. S. Ravichandra. Reddy

    166) Ms. Ujwala. Sentia

    167) Shri. Amit. Manguesh. Suhktankar

    168) Shri. Manguexa. Sadananda. Suctancar

    169) Shri. Jeetendra. M. Gaonkar

    170) Shri. Phaldesai. Vandesh. Gajanan   

    171) Shri Suraj Ramakant Gaonkar – Engineer

    172) Shri Rahul R.Deshpande – Engineer

    173) Shri Sebastiao savio Falcao - -do-

    174) Shri Cedric Anthony Vaz – do –

    175) Shri Sajan Santosh Veluskar – Architect .

    176) Shri Francisco 0swaldo Braganza e Melo – Engineer

    177) Shri Pravin D.Shet – Engineer

    178) Shri Sylvester Cyril D’Souza – do –

    179) Shri Mehenoor Bi Shaikh - -do-

    180) Shri Godfrey Simon Velho - -do-

    182) Shri Chandan Kalidas Parab – Architect

    183) Shri Shailesh Manohar Shenvi Borkar – Engineer

    184) Shri Shankar N.J.Malkarnekar - do-

    185) Ms. Anjala Vijay Ghate - -do-

    186) Shri Suraj S.kakodkar – do-

    187) Shri Arvind M.D’Souza – Architect

    188) Shri Narayan Manohar Sardessai – Architect

    189) Shri Rajan Pramod Desai – Engineer.

    190) Shri paras Nath Singh – Engineer

    191) Shri Dattaprasad Bhaskar Wagle – Architect

    192) Smt. Vibha Dattaprasad Wagle – Architect

    193) Smt. Deepti Dilip Kandolkar – Engineer

    194) Smt. Angelina Monteiro – Engineer

    195) Shri Jacinto Ernesto Xavier Coracao de Jesus Moniz – Engineer

    196) Shri Karl Xavier Antonio Jose de Monte – Engineer

    197) Shri Dinesh K.,Pai – Engineer

    198) Shri Prakesh Kittur – Engineer

    199) Smt. Trupti Bharne – Architect

    200) Smt. Raya D.Kamat Shankhwalkar – Architect

    201) Poonam Verma – Architect.

    202) Sanjay Shivram Kamat - Engineer

    203) Nikita F. Dias - Architect

    204) James John Afonso - Engineer


Contact Us
Panjim Map
User Login

Username:

Password:


Register

Forgot Password